Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul www.muzicadou.ro va fi denumit "site-ul".d

 
DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea site-ului si, dupa caz, a altor parti. Folosirea continutului fara acordul proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca acesta poate inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii produselor site-ului. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera site-ul. (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

UTILIZAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de www.muzicadou.ro doar in scopul comercializarii produselor oferite, de exemplu pentru:

a. procesarea comenzilor sau cererilor dvs.  
b. verificarea creditului si a cheltuielilor (cu exceptia cazului in care exista o intelegere prealabila in acest sens)  
c. oferte de produse 
d. facturare 
e. solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs. 
f. realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor siteului si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai 
g. contactarea prin posta sau prin oricare alte mijloace in legatura cu produsele oferite de site sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai site-ului care prezinta, in opinia noastra, interes pentru dvs. 
h. inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, credite etc.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Site-ul si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, www.muzicadou.ro nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea cartilor si altor produse prezentate in site).

UTILIZAREA SITE-ULUI

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.  
 
MODIFICARI

www.muzicadou.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs. sunt permanent in siguranta.